Доставка

Доставка


Телефон за поръчки:
Мобилен: 0882 251 857
Стационарен: 02 424 07 07

Потвърждаване на поръчките - за поръчки направени до 17:00 ч. през работен ден, ще получите потвърждение и срок за доставка в рамките на същия ден по телефон или email.

До 3-4 работни дни след потвърждаване на поръчката за гуми, налични на склад в България.

От 5 до 10 работни дни след получаване на плащане за гуми с доставка от чужбина.

За всички населени места в страната доставките се извършват чрез куриерските услуги на фирма “Спиди” АД , като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа, всеки ден от седмицата.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес или до офис на куриерска фирма „Спиди“ АД в съответния град, съобразно направения от Потребителя избор.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма „Спиди“ АД в допълнително предоставения му от куриера срок, продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

  • Цена за 1 бр. лекотоварна гума с тегло до 10 кг. – 5.40 лв.
  • Цена за 1 бр. лекотоварна гума с тегло до 16 кг. – 9.36 лв.
  • Цена за 1 бр. лекотоварна гума с тегло до 32 кг. – 18.00 лв.

Цените за услугата са по тарифа на „Спиди“ АД и са без включен ДДС. Цената за транспортната услуга се определя, начислява и получава от „Спиди“ АД при заплащане на наложения платеж .

Плащане

TYRES.BG предлага на своите клиенти три начина да заплатят закупените от тях гуми. Видът на плащането, Клиентът избира в момента на попълване на своята поръчка.

  • Чрез наложен платеж, при което дължимата сума се дава на куриера в момента на предаване на стоката;
  • Чрез извършване на on-line плащане през виртуален ПОС-терминал с дебитна или кредитна карта
  • Чрез банков превод, при което клиентат превежда дължимата сума на доставчика

При плащане чрез банков превод или он-лайн плащане, клиентът е длъжен да заплати продажната цена на закупената от него стока заедно с цената на доставката в срок не по-късно от 3 работни дни от потвърждаване на заявката от Доставчика.

TYRES.BG Ви дава възможност да закупите на изплащане желаните от Вас гуми.